SPECIALISEREDE PLEJEPRODUKTER TIL KæLEDYR HOS GæRUM DYREKLINIK

Specialiserede Plejeprodukter til Kæledyr hos Gærum Dyreklinik

Specialiserede Plejeprodukter til Kæledyr hos Gærum Dyreklinik

Blog Article

Hos Gærum Dyreklinik tilbyder vi en række specialiserede produkter til at sikre dine kæledyrs sundhed og velvære. Her er nogle af de mest populære produkter og deres anvendelser.

Canosan til hunde og katte: Canosan er et kosttilskud, der hjælper med at styrke led og bevægeapparat hos både hunde og katte. Det indeholder glycosaminoglykaner (GAG'er), som støtter sundheden af brusk og ledvæske. For aktive eller ældre hunde og katte kan Canosan være en væsentlig hjælp til at opretholde bevægelighed og reducere ubehag forbundet med ledproblemer.

Panzym Forte Pulver: Panzym Forte Pulver er et fordøjelsesenzymer tilskud, der hjælper med at forbedre fordøjelsen hos hunde og katte. Det er særligt nyttigt for kæledyr, der lider af eksokrin pancreasinsufficiens (EPI) eller andre fordøjelsesproblemer. Pulveret hjælper med at nedbryde fedt, proteiner og kulhydrater, hvilket sikrer, at dit kæledyr får mest muligt ud af sin kost.

Equistro Secreta Pro Max: Dette produkt er specielt designet til heste, men det er vigtigt at nævne for ejere af flere dyrearter. Equistro Secreta Pro Max er et kosttilskud, der fremmer åndedrætssystemets sundhed. Det hjælper med at lindre åndedrætsbesvær og støtte lungernes funktion, hvilket er særligt vigtigt for sports- og præstationsheste.

Behandling af inkontinens hos hunde: Inkontinens kan være et generende problem for både hunde og deres ejere. Hos Gærum Dyreklinik tilbyder vi flere behandlingsmuligheder for at håndtere denne tilstand. Medicinske behandlinger og kosttilskud kan ofte hjælpe med at forbedre blærekontrol og reducere uønsket vandladning.

Uanset dit kæledyrs behov, er vores team hos Gærum Dyreklinik her for at Panzym forte pulver vejlede og støtte dig. Kontakt os for mere information om vores produkter og tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dit kæledyrs sundhed og trivsel.

Report this page